The Italian Barber

Welkom bij The Italian Barber.
Midden in het gezellige Borne vind je onze Barbershop & concept store.
Waan je even in een stukje Italië en laat je professioneel behandelen door een van onze vakkundige barbiers. Geniet van onze heerlijke koffie en muziek loop weer als een herboren gentleman de deur uit. Wij hebben ruime openingstijden en je kunt 24/7 online een afspraak maken.

Naast een barbershop hebben wij een ruim assortiment in onze concept store.
Hier kan je terecht voor diverse Italiaanse streekproducten, life style artikelen, heren maar ook dames verzorging. Wil jij een leuk uniek cadeau geven wij stellen graag iets voor jou samen. Neem eens een kijkje op onze website wat er allemaal te vinden is, of kom gezellig langs.

Plek voor mannen

Een moment voor jezelf om een van de vele behandelingen te ervaren zoals een Gent’s Haircut, een Italian Shave of een uitgebreide Baardbehandeling.

Sit & Enjoy

Bij The Italian Barber vinden we het belangrijk om samen te kijken naar de best passende behandelingen  voor jou.

Zodat jij als klant even kan onthaasten en een moment voor jezelf te nemen.

Gratis parkeren

+- 50 meter: hof van knuif
(met blauwe kaart)

+- 130 meter: marktplein
(met blauwe kaart)

You'll love it here

Geniet van een heerlijk drankje met sfeervolle muziek op de achtergrond. 

WiFi

Stoere magazines

Tijd voor jou

Goede koffie

Wat is inbegrepen

Haircuts

Beards

Shaves

Prijzen

Maak je ná je behandeling direct een volgende afspraak en is deze vervolgafspraak binnen 3 weken? Dan ontvang je een korting van € 3,50 op de vervolgbehandeling.

NB: alléén bij het maken van een afspraak in de shop, NIET online

Gents Haircut

€25.50

Gents Haircut 65+

€23.50

Little Gents t/m 12 jaar

€23.50

Buzz Cut

€18.00

Haar Wassen

€2.00

Baard Shaping

€23.50

Baard Trim

€18.50

Italian Shave

€25.00

Head Shave

€25.00

Incorrect access token specified.

barbers

Stefano Juliano

The Italian Barber is een naam die is ontstaan toen ik in 2013 bij Barbershop Schorem in Rotterdam mijn opleiding tot barbier heb afgerond. Na deze opleiding heb ik veel ervaring opgedaan in zowel binnen- als buitenland. Het was voor mij vanzelfsprekend om vanwege mijn Italiaanse roots ook in Italië de fijne kneepjes van het barbervak te leren.

Deen

Hey! Mijn naam is Deen Helthuis. Na mijn twee jarige kappers opleiding heb ik besloten het barbiers vak in te duiken. Ik heb mijn vak onder andere kunnen leren in Amsterdam en Engeland maar na 5 jaar weg te zijn geweest was het tijd om terug te keren naar het oosten. Inmiddels zit ik meer dan 10 jaar in het vak en zou ik jullie graag welkom heten bij mij in de stoel bij The Italian Barber.

Wat zeggen de klanten

Het was echt geweldig ,het was zo goed dat ik meteen een vervolg afspraak heb gemaakt. Als je als man eens eeen goede baard verzorging wilt nou hier moet je zijn.
John J.
Leuke barbier 💈 die Stefano, en een gaaf ingerichte toko. Oja ook niet onbelangrijk, hij geeft nog mooie kapsels weg ook👌🏻
Joost
Ik ben perfect geknipt en dat is natuurlijk de "hoofdzaak". Maar een bezoek aan The Italian Barber is een belevenis op zich. Ieder hoekje van deze kapsalon vertelt een boeiend verhaal en dat is bijzonder leuk.
Herman

Italian Concept Store

Naast een Gents Haircut, Italian Shave of verschillende haar- en baardproducten kan je bij ons ook terecht voor allerlei zaken die synoniem zijn voor La Dolce Vita.

Denk hierbij aan Italiaanse bieren, pasta’s, sauzen en nog veel meer bijzondere lekkernijen. Ook hebben we verschillende lifestyle artikelen, en te gekke Marvel Comics & funko’s.

Ons assortiment zal regelmatig blijven vernieuwen, kom langs en laat je verassen!

Italiaanse bieren
Italiaanse wijnen
Italiaanse Delicatessen
Comics & Funko Pops​
Life Style
Haarproducten
Baardproducten
Scheerproducten
Dames verzorging
Voedingssupplementen

Neem contact op

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
09:00 – 17:30
09:00 – 21:00
13:00 – 22:00
09:00 – 17:30
09:00 – 17:00
Gesloten